Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційна зустріч з питань детінізації трудових відносин в Металургійному районі

опубліковано 21 вересня 2021 о 11:36

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Криворізький південний регіон) інформує.

Легальне працевлаштування – це право на соціальний захист (страхування на випадок безробіття, пенсійне страхування (виплата пенсій), страхування на випадок тимчасової втрати працездатності (оплата лікарняних), страхування, пов’язане з виникненням нещасних випадків на виробництві та ін.).

Чергова інформаційна зустріч з питань детінізації трудових відносин Металургійної районної у місті ради відбулась у приміщенні Центрального ринку Металургійного району  міста Кривого Рогу. На інформаційну зустріч було запрошено представників інспекції з питань праці та зайнятості департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради, Криворізького міськрайонного центру зайнятості, відділу забезпечення наповнення бюджету №4 фінансово-економічного управління ГУ Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області. Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській (далі – ГУ ДПС) області прийняла участь у зустрічі головний державний ревізор-інспектор Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування з фізичних осіб ГУ ДПС Катерина Асінгерова. Учасники зустрічі проінформували підприємців щодо переваг легального працевлаштування.

У своєму  виступі Катерина Асінгерова роз’яснила присутнім, що лише легальне працевлаштування гарантує людині її конституційні права. Акцентувала увагу про недопустимість допущення працівників до роботи без повідомлення про прийняття працівника на роботу та без укладання трудового договору.

Учасники заходу мали змогу взяти активну участь в обговоренні інформації. Усі присутні отримали інформаційні повідомлення та пам’ятки.