Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти гостили у новомосковських податківців

, опубліковано 20 вересня 2021 о 08:26

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (території обслуговування Дніпровсько - Новомосковського регіону)  постійно проводить заходи для молоді.

Метою таких заходів є виховання податкової культури та сприяння профорієнтації учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Цього разу на гостину до податківців завітали студенти спеціальності «Облік і оподаткування» економічного відділення Новомосковського ФККЕП ім. С.В. Литвиненка

Екскурсія традиційно розпочалася з відвідування Центру обслуговування платників Новомосковської державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Дніпропетровській області.

На власні очі студенти побачили процес надання податківцями послуг, відчули себе у ролі платника податків, дізналися про електронні сервіси ДПС, можливість отримати електронний підпис.

Студенти  не тільки  ґрунтовно  ознайомилися зі специфікою роботи сучасної податкової системи України та регіону, але ставили  гострі та актуальні  питання щодо оподаткування суб’єктів підприємницької  діяльності.

Вони активно дискутували та  предметно обговорювали  сучасні проблеми оподаткування та пропонували своє бачення  їх розв’язання.

Зустріч стала надзвичайно корисною для студентів - майбутніх працівників,  занурила  їх в  поглиблене  вивчення дисциплін  обраного фаху, переконливо замотивувала до успішного та ефективного навчання в коледжі.