Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки під час інтерв'ю у м. Кам'янське

опубліковано 26 липня 2021 о 09:09

Нещодавно заступник начальника Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Яна Татаруля під час інтерв'ю з журналістом газети «Событие» Ігорем Кузьминським повідомила платникам про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Податківець повідомила, що у 2021 році платники сплачують податок за звітний 2020 рік. Назвала яка житлова та нежитлова нерухомість є об’єктами оподаткування, перелічила пільги зі сплати податку.

Зазначила, що податок сплачується за місцем розташування об'єкта/об'єктів оподаткування і зараховується до відповідного бюджету протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення. У разі неотримання податкового повідомлення-рішення на сплату податку, або ж у разі незгоди з розрахунком податку чи виявлення розбіжностей щодо зазначеної у ньому інформації про об’єкт нерухомості, запропонувала звернутися з оригіналами документів про право власності на нерухоме майно, паспортом та ідентифікаційним номером до податкової інспекції за місцем реєстрації.

З інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://sobitie.com.ua/novosti/nalog-na-nedvizhimost-chto-neobkhodimo-znat-zhitelyam-kamenskogo