Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Детінізація відносин у сфері зайнятості населення

опубліковано 23 липня 2021 о 08:09

Нещодавно в Металургійній районній у місті ради Кривого Рогу відбулось засідання робочої групи з питань детінізації відносин у сфері зайнятості населення. На засіданні була присутня заступник начальника Криворізького південного відділу податків і зборів з фізичних осіб та камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Оксана Різніченко.

Присутніми обговорювались питання щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення та запобігання використанню незадекларованої праці найманих працівників. Незадекларована праця зменшує доходи державного бюджету і, як наслідок, знижує можливість фінансування державних програм соціального спрямування, знижує і доходи місцевих бюджетів, бюджетів Пенсійного фонду та фондів соціального страхування.

На засіданні була надана інформаційна підтримка та роз’яснення підприємцям та найманим працівникам з питань  оформлення трудових відносин, роз’яснення стосовно переваг офіційного працевлаштування. На зустрічі громадськість одержала відповідь на свої актуальні питання  щодо легалізації працевлаштування.