Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі з представниками Богданівської ОТГ обговорювались актуальні питання оподаткування

опубліковано 19 липня 2021 о 09:01

Нещодавно, за підтримки голови Богданівської об`єднаної територіальної громади Олексія Грищенка, проведено зустріч за «круглим столом» з представниками громади за участі начальника Павлоградської ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області Ольги Радіонової та фахівців інспекції. У засіданні взяли участь секретар Богданівської сільської ради Олена Тарасенко та секретар Богданівського виконкому, керуюча справами Тетяна Скоратенко.

Під час заходу Ольга Радіонова звернула увагу слухачів щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин та розповіла про негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах». Також, повідомила, що для покращення ситуації щодо наповнення місцевого бюджету та захисту соціальних прав громадян слід приділити особливу увагу офіційному працевлаштуванню громадян та нарахування заробітної плати на рівні не нижче мінімального розміру, на своєчасне звітування роботодавцями про суми нарахованих заробітних плат та повноти сплати єдиного внеску.

Також, з нагоди 25-річниці ухвалення Конституції України, учасники обговорили питання історико-правових традицій вітчизняного конституціоналізму та парламентаризму, цивілізаційного виміру Конституції України як головного інструменту захисту громадянських прав, свобод і людської гідності, змін до Конституції України тощо.

Під час зустрічі податківці надали роз’яснення щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, електронним кабінетом, який забезпечує безконтактну взаємодію платників податків та контролюючих органів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій; щодо необхідності впровадження реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій та простоти їх використання.

Присутнім роздані примірники друкованої продукції.

Голова Богданівської об’єднаної територіальної громади Олексій Грищенко подякував за порозуміння з податківцями, за консультації та надані послуги, виявив бажання співпрацювати в питаннях отримання адміністративних послуг в майбутньому.