Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію трудових відносин під час засідання «круглого столу» з роботодавцями

опубліковано 07 липня 2021 о 10:40

Днями в приміщенні Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулося засідання «круглого столу», в якому прийняла участь начальник Правобережного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Тихоненко Інна для роботодавців з актуальних питань легалізації трудових відносин.

Тихоненко Інна довела до відома роботодавців про легалізацію заробітної плати, дотримання законодавства про оплату праці. Нагадала про необхідність інформування податкової служби про прийняття працівника на роботу з дотриманням вимог чинного законодавства, тобто до початку роботи новоприйнятого працівника. Назвала способи, якими можна подати повідомлення.

Також, звернула увагу на переваги подання податкової звітності в електронному вигляді, перелічила їх. Зазначила, що Електронний кабінет – найбільш популярний сервіс Державної податкової служби України, який забезпечує безконтактну взаємодію платників та контролюючих органів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Наприкінці, роботодавці отримали відповіді на питання, що їх цікавили стосовно нюансів прийняття працівника на роботу.