Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про право на податкову знижку за навчання для майбутніх студентів ДВНЗ "Український державний хіміко-технологічний університет"

опубліковано 24 червня 2021 о 09:47

Днями старші державні інспектори відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олена Капелька та Ірина Стьожка відвідали приймальну комісію Дніпровського фахового коледжу інженерії та педагогіки ДВНЗ "Український державний хіміко-технологічний університет, де провели  інформаційну акцію для майбутніх студентів з питання отримання податкової знижки за навчання.

Податківці пояснили, що держава надає право платникам податків на податкову знижку і скористатися цим правом можуть або батьки студента (мати чи батько), або сам студент при умові офіційного працевлаштування та отримання заробітної плати.

Майбутні студенти отримали листівки та буклети, в яких докладно зазначено що таке податкова знижка за навчання та як її отримати, а саме: які документи необхідно надати до податкової, яким способом та у який  термін. 

Крім того, податківці наголосили на необхідності зберігання оригіналів документів, які підтверджують витрати, що включаються до податкової знижки (платіжні та розрахункові документи), та договорів на навчання.

Наприкінці фахівці податкової закликали використати своє право – отримати компенсацію вартості навчання та побажали зробити правильний вибір професії, щоб вибрана професія стала улюбленою і потрібною у житті.