Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у засіданні робочої групи Кам’янської РДА

опубліковано 24 червня 2021 о 09:14

Днями начальник Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Борис Шишлаков та начальник Криничанської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Сергій Неклеса взяли участь у засіданні робочої групи Кам’янської районної державної адміністрації Дніпропетровської області для опрацювання та комплексного вирішення питань у сфері незаконного використання земель та організації проведення заходу «Урожай».

У засіданні прийняли участь голови об’єднаних територіальних громад та аграрії Затишнянської сільської ради, Божедарівської та Криничанської селищних рад  Кам’янського району.

«Аграрний сектор вимагає великої кількості найманих осіб, які досить часто працюють без оформлення належним чином трудових відносин. А це не лише бюджетні втрати, а й недотримання соціальних гарантій громадян», - наголосив начальник Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Борис Шишлаков, та закликав аграріїв не ігнорувати законне право працівників на офіційну зарплату.

Сергій Неклеса порекомендував аграріям, які власними силами обробляють земельні ділянки, або які мають у власному користуванні техніку та надають послуги іншим особам у вигляді обробки землі за певну плату, не нехтувати нормами законодавства, та задекларувати свої доходи. Нагадав, що податківці готові завжди надати кваліфіковану допомогу та пораду щодо адміністрування податків та роз'яснення податкових новацій.