Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Павлоградської ДПІ протягом травня 2021 року надано відвідувачам майже 700 адміністративних послуг

опубліковано 22 червня 2021 о 09:11

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Павлоградський регіон) повідомляє.

За травень поточного року фахівцями Центру обслуговування платників Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області платникам видано 358 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, зареєстровано 15 реєстраторів розрахункових операцій, 74 книги обліку розрахункових операцій, видано 108 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку/внести зміни до Реєстру платників єдиного податку/анулювати реєстрацію платника єдиного податку виявили бажання 40 суб’єктів господарської діяльності, сформовано 55 витягів з реєстру платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано 118 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.