Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання комісій виконкому Тернівської районної у місті ради

опубліковано 22 червня 2021 о 09:03

Нещодавно в приміщенні виконкому Тернівської районної у місті ради відбулось два засідання: комісії з питань питань забезпечення  своєчасності і повноти сплати  податків та погашення  заборгованості з заробітної плати, пенсій, інших соціальних виплат та нарада щодо вжиття заходів до боржників по сплаті за землю. В засіданнях приймала участь головний державний ревізор-інспектор Криворізького північного відділу по роботі з податковим боргом управління з податковим боргом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталія Ревега.

Серед питань, які розглядалися:

  • виконання доходної частини бюджету управлінням Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області;
  • результати проведеної роботи  щодо здійснення самоврядного контролю за дотриманням земельного законодавства при користуванні земельними ділянками  суб’єктами господарювання та громадянами;
  • про виконання планових завдань по земельному податку та орендній платі за землю, податку на нерухоме майно та єдиноговнеску.

            За результатами засідань були прийняті відповідні рішення щодо визначення шляхів, механізмів вирішення проблемних питань погашення заборгованості та недопущення іх виникненню у подальшому.