Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками ЦОП Павлоградської ДПІ за січень-квітень поточного року надано відвідувачам 3721 адміністративну послугу

опубліковано 12 травня 2021 о 10:15

З початку року фахівцями Центру обслуговування платників Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області розглянуто 3 735 звернень громадян щодо надання адміністративних послуг. З них 710 звернень надійшло в електронній формі.

Більшість громадян (1557) звернулися за отриманням реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб платників податків.

Стосовно надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків звернулись 1 105 громадян.

Видано 383 витяги з реєстру платників єдиного податку. З них 175 в електронній формі.

Довідки про доходи видано 7 платникам.

Видано 5 довідок про сплату податкових зобов’язань платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання та про відсутність податкових зобов’язань.

Про підтвердження статусу податкового резидента України видано 18 довідок.

Звертаємо вашу увагу, що у зв’язку з поширенням коронавірусу, необхідно дотримуватись обмежувальних протиепідемічних заходів.

Також рекомендуємо платникам використовувати електронні сервіси ДПС, які забезпечують дистанційні комунікації з податковими органами та сприяють економії часу.