Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За три місяці до місцевих бюджетів Нікопольського регіону надійшло майже 434 мільйона гривень

опубліковано 06 травня 2021 о 09:53

Впродовж 2021 року платники податків Нікопольського регіону спрямували до місцевих бюджетів 433,8 млн грн, порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 45,1 млн гривень.

Із загальної суми територіальні громади області отримали 282,9 млн грн податку з доходів фізичних осіб, що на 25,4 млн грн або на 9,9% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Крім цього, вагомий внесок місцеві бюджети отримали у вигляді плати за землю – 71,9 млн грн та єдиного податку – майже 41,2 млн гривень. Надходження з податку на нерухоме майно склали 6,1 млн гривень.

Як зазначила начальниця Нікопольського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольга Карнаух, стабільні надходження до місцевих бюджетів області безпосередньо впливають на можливості фінансування економічних та соціальних програм територіальних громад, а відтак податкова служба й надалі, у взаємодії з органами місцевого самоврядування, буде відпрацьовувати офіційне оформлення найманих працівників.