Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завершується деклараційна кампанія 2021- не забудьте задекларувати свої доходи до 01 травня!

опубліковано 26 квітня 2021 о 09:12

З 01 січня 2021 року триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році.

Кожного року для проведення кампанії на належному рівні використовуються усі можливі методи роботи з громадськістю щодо роз’яснення податкового законодавства та формування податкової культури населення.

Чимало фізичних осіб потребують допомоги при заповненні декларації про майновий стан і доходи. Тож, фахівцями Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проводяться навчальні тренінги для декларантів, під час яких податківці ознайомлюють громадян з порядком подання декларації.

В ході чергового навчання, з дотриманням карантинних обмежень, головний державний інспектор Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС Людмила Паляничка роз’яснила платникам нюанси звітування за окремими видами доходів та отримання податкової знижки.

Також було наголошено, що виконати свій конституційний обов’язок та подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік необхідно до 01 травня поточного року.