Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Кам’янського району сплатили до бюджету понад 127 млн грн військового збору

опубліковано 14 січня 2021 о 09:11

Протягом 2020 року платники податків Кам’янського району перерахували до бюджету 127,7 млн грн військового збору. Очікувані надходження, при цьому, перевищені більш ніж на 11,1 млн грн або на 9,5 відсотків.

За словами начальника Кам’янського  відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб

Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Бориса Шишлакова, у порівнянні з 2019 роком, приріст надходжень перевищено майже на 12,9 млн грн або на 11,2 відсотка.

Нагадаємо, об’єкт оподаткування військовим збором визначений статтею 163 Податкового кодексу України. До нього, крім заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються чи виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, відносяться і ряд інших. Зокрема – це орендна плата, виграші в державній або недержавній грошовій лотереї, купівля – продаж  рухомого і нерухомого майна, виплата дивідендів, переоформлення спадщини тощо.