Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Царичанської ДПІ Кам’янського управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області взяли участь у нараді-співбесіді з представниками агроформувань

опубліковано 05 серпня 2020 о 15:42

Днями головний державний інспектор Царичанської державної податкової інспекції Кам’янського управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олена Бойко взяла участь у нараді-співбесіді з представниками агроформувань Царичанської об’єднаної територіальної громади. На нараді йшлося про забезпечення виконання дохідної частини селищного бюджету на 2020 рік, раціональне та економічне використання земель на території Царичанської ОТГ.

Найбільш актуальні питання, які розглядалися на нараді це очікувані надходження податку на доходи фізичних осіб від здачі паїв в оренду та розрахунки з бюджетом по платі за землю.

Олена Бойко звернула увагу, що в районі закінчилося збирання ранніх зернових культур та очікуються перші виплати аграріями орендної плати за земельні ділянки (паї) орендодавцям. Вона зазначила, що податок на доходи фізичних осіб та плата за землю є важливим джерелом наповнення місцевого бюджету та наголосила на важливості повноти сплати цих податків.