Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спілкування з майбутніми студентами в режимі «online»

опубліковано 27 травня 2020 о 10:16

Днями факультет економіки, бізнесу та міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів за допомогою Інтернет зв’язку у режимі «онлайн» провів зустріч з абітурієнтами та їх батьками. У заході також прийняла участь начальник відділу забезпечення Соборного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області Ольга Величко.

Під час свого виступу вона розповіла про право громадян на податкову знижку. Зазначила, що право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування визначені ст. 166 Податкового кодексу України (далі - ПКУ).

 Крім того, зауважила, що до переліку витрат визначених нормами ПКУ, які надають громадянину право на податкову знижку відносяться сплачені кошти вітчизняним закладам освіти за навчання за себе та/або за члена сім’ї першого ступеня споріднення.

Наостанок, Ольга Величко додала, що підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається по 31 грудня включно наступного за звітним податкового року.