Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На потреби армії платники податків Кам’янського управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області сплатили понад 37 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 26 травня 2020 о 10:03

Протягом січня-квітня 2020 року платниками податків Кам’янського управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській  області сплачено 37,558 млн грн військового збору.

Таким чином, фінансовий внесок платників, які знаходяться на обліку в Кам’янському управлінні, до держбюджету для підтримки національного війська на 4,0 млн грн перевищує аналогічні показники минулого року, - інформує Кам’янське управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

«Військовий збір - це податковий платіж, що вираховується із заробітної плати кожного офіційно працевлаштованого громадянина. Тому саме легальна зайнятість гарантує систематичне надходження коштів для підтримки армії. Ми розуміємо, що значні корективи в здійснення господарської діяльності нині вносить світова пандемія коронавірусу. Але щиро дякуємо тим працедавцям, які в умовах суттєвих обмежень дбають про своїх найманих працівників, продовжують працювати і роблять важливий фінансовий внесок у безпеку держави, чесно сплачуючи податки», - наголошує в.о. заступника начальника управління - начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Кам’янського управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області  Борис Шишлаков.