Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заслужений полярник України, почесний громадянин Кривого Рогу Микола Маковій прийняв участь у Деклараційній кампанії 2020

опубліковано 25 березня 2020 о 11:32

До Криворізького північного управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області завітав та взяв участь у деклараційній кампанії заслужений полярник України, почесний громадянин міста Кривого Рогу - Микола Іванович Маковій, який має численні почесні грамоти і нагороди, серед яких орден князя Володимира.

За його плечима 30-річний досвід експедиції в Антарктиду. Він підкорив Південний та Північний полюси. За своє життя Микола Маковій прийняв участь в 14 експедиціях до Південного полюсу та одній експедиції на Північний полюс, а також здійснив сходження на Гімалаї. Нашому земляку була удостоєна честь, встановити на вершині Гімалаїв символіку «Євро-2012». Також, на вершині був встановлено прапор Кривого Рогу.

Полярник, загартований найскладнішими умовами, не втрачає оптимізму. Він упевнений, що розум, здоровий глузд сприятимуть благополуччю рідної держави.

Микола Іванович зазначив, що декларування доходів – це обов’язок кожного громадянина, який, декларуючи доходи і сплачуючи податки, приносить користь рідному місту та державі. Потрібно дуже відповідально ставитися до своїх обов’язків. Адже від своєчасної сплати податків до бюджету залежить добробут країни та наше майбутнє.