Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про декларування доходів під час інформаційної акції в Центрі обслуговування платників Павлоградської ДПІ

опубліковано 13 лютого 2020 о 12:29

Днями в приміщенні Центра обслуговування платників (далі - ЦОП) Павлоградської ДПІ Західно-Донбаського управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області, за участі фахівців управління, в рамках проведення інформаційної кампанії по декларуванню відбулася інформаційно – роз’яснювальна акція «Деклараційна кампанія – 2020».

Під час акції фахівці Західно-Донбаського управління надавали відвідувачам  консультації з питань порядку  подання декларації про майновий стан і доходи,  способів подання  декларації, зокрема засобами електронного зв’язку в електронній формі або надсилання поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення. Крім того, відповідну інформацію було розміщено на інформаційних стендах ЦОП.

«Мета цієї інформаційно-роз’яснювальної акції – ще раз нагадати громадянам про те, що кампанія декларування доходів та майнового стану за 2019 рік триває, і всі, хто ще не встиг задекларувати свої минулорічні доходи та використати своє право на податкову знижку, мають можливість це зробити до 01 травня поточного року», -  зазначила  начальник відділу забезпечення  роботи Західно-Донбаського управління Тетяна Гросова

Під час заходу відвідувачам розповсюджувалася власна друкована продукція з питань деклараційної кампанії.