Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Соборному управлінні відбулася зустріч з представниками бізнесу

опубліковано 27 січня 2020 о 10:35

Днями заступником начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Соборного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області Анжелікою Куликовою проведено зустріч для фізичних осіб – підприємців на тему: «Адміністрування фізичних осіб - підприємців».

В ході заходу розглядалися питання оподаткування єдиним податком, сплати єдиного внеску, своєчасного подання податкової звітності, застосування нових бюджетних рахунків для сплати податкових зобов'язань, які діють з 03 січня 2020 року, правильності заповнення реквізиту «Призначення платежу», своєчасності сплати податкових зобов’язань, а також, роботи Електронних сервісів ДПС України, антикорупційного сервісу «Пульс.

Наприкінці зустрічі Анжеліка Куликова звернула увагу присутніх, що з 01 січня поточного року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2019 році і нагадала в яких випадках у громадянина настає обов’язок щодо подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

«Обов’язок щодо подання декларації визначено ст. 67 Конституції України та нормами Податкового кодексу України », - зазначила Анжеліка Куликова.

Під час проведення зустрічі, яка пройшла у форматі конструктивного діалогу, присутні отримали відповіді на актуальні для них питання та друковану продукцію на податкову тематику.