Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Західно-Донбаського управління поспілкувались з молоддю про основи податкових знань у День відкритих дверей

опубліковано 06 грудня 2019 о 10:57

З нагоди проведення Всеукраїнського тижня права фахівці Західно-Донбаського управління запросили учнів шкільного віку на День відкритих дверей до Центру обслуговування платників Павлоградської ДПІ Західно-Донбаського управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області.

Головна мета  - ознайомити учнів з основами податкових знань, правами та обов’язками платників податків. Тож фахівці розповіли про історію виникнення податків в Україні та важливість їх сплати. Молодь ознайомили з податками і зборами, які зараз справляються на території України. Розповіли учням і про кампанію декларування доходів громадян, яка проводиться щорічно. Зокрема податківці роз’яснили, хто із громадян зобов’язаний задекларувати доходи і сплатити податкові зобов'язання та хто має можливість скористатися правом на податкову знижку.

 Такі заходи фахівцями управління проводяться для молоді постійно, адже знання норм податкового законодавства знадобляться їм у майбутньому.

Наприкінці зустрічі працівники Західно-Донбаського управління подарували  дітлахам інформаційну тематичну літературу та відповіли на питання, що їх цікавили.