Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар для платників податків в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 22 лютого 2023 о 10:32

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Нещодавно, у ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ДПІ у м. Покрові) проведено семінар для платників податків із наступних питань «Зміни у податковому законодавстві. Деклараційна кампанія 2023. Про переваги подання звітності в електронному вигляді. Актуальні питання одноразового (спеціального) добровільного декларування. Заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів».

У семінарі прийняли участь заступник начальника ДПІ у м. Покрові Валентина Піхтіна та платники податків.

Податківець проінформувала учасників заходу про основні зміни у податковому законодавстві. Окремо зазначила, що у 2023 році набрали чинності нові форми податкової звітності.

Нагадала, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року. Повідомила про підстави для подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік, граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених в декларації. Податківець нагадала платникам податків про переваги подання звітності в електронному вигляді, зокрема за допомогою «Електронного кабінету».

Окремо обговорили актуальні питання одноразового (спеціального) добровільного декларування та вірного заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів.