Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 23 липня 2024 о 16:39

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Днями за участі заступника начальника ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валентини Піхтіної відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Актуальні питання податкового законодавства».

Під час сеансу фахівець проінформувала платників про новації податкового законодавства, надала роз’яснення щодо використання електронних сервісів ДПС, проведення звірки даних по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю.

Валентина Піхтіна відповідала на питання платників, що стосуються особливостей застосування РРО/ПРРО, а також про штрафні санкції, які наразі діють у випадках порушень при реалізації підакцизної продукції, відсутності ліцензій тощо.

Крім того, платників проінформовано про роботу Комунікаційної податкової платформи (dp.ikc@tax.gov.ua), на яку можна звернутись для вирішення актуальних питань податкового законодавства.

Усі громадяни отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.