Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч в Солонянській ДПІ з представниками громадської організації

опубліковано 22 вересня 2023 о 15:17

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новомосковський регіон) інформує.

Сьогодні 22 вересня 2023 року відбулась зустріч фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі ГУ ДПС) з представниками громадської організації.

Під час зустрічі начальник Солонянської ДПІ ГУ ДПС Людмила Бик звернула увагу на особливості розрахунку мінімального податкового зобов’язання для юридичних осіб – платників податків. Нагадала, як застосовувати Закон України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

Крім цього, податківець повідомила про основні норми Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі - Закон № 3219), зокрема, про внесені зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та акцентовано увагу учасників на поновленні відповідальності за порушення вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» відповідно до норм Закону № 3219.

Зустріч пройшла в діловій атмосфері. Сторони домовилися про подальшу співпрацю.