Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області від 28.08.2023 № 455 "Про організацію співпраці з платниками податків через комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області" (зі змінами)

, опубліковано 06 жовтня 2023 о 16:45

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

від 28 серпня 2023 року                         Дніпро                                                № 455

 

Про організацію співпраці з платниками податків через комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області

 

На виконання вимог пункту 7 наказу ДПС України від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями» (далі – наказ ДПС № 687), з метою забезпечення належної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо,

 НАКАЗУЮ:

1. Визначити координатором комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – КПП) заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія, співкоординатором – начальника управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипову Манушак.

2. Затвердити відповідальних працівників управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну поштову скриньку комунікаційної податкової платформи dp.ikc@tax.gov.ua, що додається.

3. Затвердити осіб, відповідальних за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну поштову скриньку комунікаційної податкової платформи, у структурних підрозділах Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, що додається.

4. Управлінню організації роботи ГУ ДПС (Алєксєєнко Вячеслав) забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області, затвердженої наказом ГУ ДПС від 27.01.2021 № 151 (зі змінами).

5. Керівникам структурних підрозділів ГУ ДПС забезпечити:

5.1. належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну поштову скриньку КПП, у межах компетенції.

Термін – постійно;

5.2. на період відсутності відповідальних осіб, визначених пунктом 3 цього наказу, передачу виконання їх функцій іншим працівникам підпорядкованого структурного підрозділу;

5.3. участь у заходах, які проводяться у межах роботи КПП, працівників підпорядкованих структурних підрозділів ГУ ДПС.

Термін – постійно;

5.4. надання до управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС звітів про заходи, проведені у межах роботи КПП, за формою згідно з додатком.

Термін – 30.08.2023, у подальшому – щосереди.

6. Управлінню інформаційної взаємодії ГУ ДПС (Осипова Манушак) забезпечити:

6.1. розміщення повідомлення щодо роботи КПП на субсайті «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» вебпорталу ДПС України;

Термін – 31.08.2023.

6.2. надання звітів про заходи, проведені у межах роботи КПП, до Департаменту організації роботи Служби згідно з формою, доведеною наказом ДПС № 687.

Термін – 01.09.2023, у подальшому – щоп’ятниці.

7. Управлінню інформаційних технологій ГУ ДПС (Кучер Наталія) забезпечити належну роботу електронної поштової скриньки, створеної для функціонування КПП.

8. Вважати такими, що втратили чинність, накази ГУ ДПС від 04.08.2022 № 287 «Про організаційне забезпечення роботи комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області», від 12.08.2022 № 313 «Про внесення змін до наказу ГУ ДПС від 04.08.2022 № 287», від 26.04.2023 № 178 «Про внесення змін до наказу ГУ ДПС від 04.08.2022 № 287».

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                                   Наталя ФЕДАШ