Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в Томаківській ДПІ

опубліковано 28 червня 2024 о 11:40

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.       

Днями за участі начальника Томаківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Руслани Рибки відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Актуальні питання податкового законодавства».

Під час сеансу фахівець відповідала на різні питання платників, що стосуються основних новацій податкового законодавства у 2024 році. Обговорили порядок реєстрації та використання РРО/ПРРО, порядок оформлення трудових відносин між роботодавцем та найманим працівником та можливість реалізувати своє право на податкову знижку

Руслана Рибка також звернула увагу платників щодо можливості користування Електронним кабінетом платника та мобільним застосунком «Моя податкова».

Крім того, платників проінформовано про роботу комунікаційної податкової платформи (dp.ikc@tax.gov.ua), на яку можна звернутись для вирішення актуальних питань податкового законодавства.

Усі громадяни отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.