Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час семінару з платниками податків в Правобережній ДПІ про новації податкового законодавства

опубліковано 28 червня 2024 о 11:10

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони м. Дніпра) повідомляє.

Днями за участі начальника Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Правобережна ДПІ) Ковальчука Віктора відбувся семінар з платниками податків, де обговорювались новації податкового законодавства.

Під час заходу спілкувались про право громадян на застосування податкової знижки,  оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, легалізації трудових відносин.

Податківець звернув увагу на новації податкового законодавства, що 16 березня 2024 року набрали чинності окремі норми Закону України від 23 лютого 2024 року № 3603-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».

Учасники семінару обговорили питання, що у разі здійснення розрахунків готівкою чи  платіжною карткою застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання є обов’язковим.     

 Практикум відбувся у форматі діалогу, де кожен платник отримав відповіді на свої питання, а також друковану продукцію.