Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час семінару з платниками податків у Жовтоводській ДПІ

опубліковано 25 квітня 2024 о 10:53

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) інформує.

Днями в приміщенні Жовтоводської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - Жовтоводська ДПІ) за участі начальника Жовтоводської ДПІ Дубінчук Олени  проведено семінар для платників податків на тему: «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Начальник Жовтоводської ДПІ Дубінчук Олена в ході заходу повідомила про право громадян на застосування податкової знижки, легалізацію трудових відносин, про застосування РРО в умовах воєнного стану.

Також розглянуто питання оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам (далі - ВПО) в умовах воєнного стану, особливостей визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб та термінів сплати податку, легалізації трудових відносин та можливість реалізувати своє право на податкову знижку, у т.ч. ВПО та інші.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.