Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальне під час зустрічі з представниками бізнесу

опубліковано 17 квітня 2024 о 10:30

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Відбулася зустріч начальника Шевченківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алли Свірської з платниками податків.

Обговорювались категорії громадян у яких виникає обов’язок у подані декларацій про майновий стан і доходи за результатами 2023 року та у яких виникає право на податкову знижку.

Розглянули питання щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок.

Підіймались питання легалізації заробітної плати, застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) / програмних РРО, правильності заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податкових зобов’язань.

Присутнім нагадали, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській (далі – ГУ ДПС) створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями.

Учасники зустрічі отримали друковану продукцію щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році.