Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протокол №2 засідання Ініціативної групи з підготовки до установчих зборів для формування складу Громадської ради при ГУ ДПС у Дніпропетровській області

опубліковано 14 листопада 2019 о 12:39

Дата та час проведення: 04.12.2019 об 11 год. 00 хв.

Місце проведення: м. Дніпро приміщення ГУ ДПС у Дніпропетровській області за адресою: м. Дніпро, вул. Сімферопольська, буд.17-а  (каб. 422, IV поверх адміністративно- господарської будівлі).

Присутні:

Члени Ініціативної групи з підготовки до установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – Ініціативна група):

Іванов Д.М., Крапивко М.Л., Вороновська О.В.,

представники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області:

Осипова М.В., Басан О.О., Вдовченко В.О.

СЛУХАЛИ:

Іванова Д.М., який привітав присутніх, повідомив, що на початок засідання зареєструвались 6 членів Ініціативної групи (кворум є), відкрив засідання та поставив на голосування проект Порядку денного.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» - 6;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

Рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:

Затвердити Порядок денний засідання.

З питання  Порядку денного

СЛУХАЛИ:

1. Іванова Д.М. який повідомив, що до Ініціативної групи надійшли 29 заяв поданих інститутами громадського суспільства для участі в установчих зборах для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області, тому затвердити список усіх кандидатів до складу Громадської ради при головному управління ДПС у Дніпропетровські області.

2. Іванов Д.М., який перейшов до уточнення інформації про дату, час, місце проведення установчих зборів:

- Запропонував провести установчі збори Громадскої ради при Головному управління ДПС у Дніпропетровській області 12 грудня 2019 року об 11 год. 00 хв.;

- Призначити дату першого засідання Громадської ради при Головному управління ДПС у Дніпропетровсьій області 20-22 січня  2020 року.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» - 6;

«протии» - 0;

«утрималися» - 0.

Рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ: провести установчі збори Громадскої ради при Головному управління ДПС у Дніпропетровській області 12 грудня 2019 року об 11 год. 00 хв.;

-  призначити дату першого засідання Громадської ради при Головному управління ДПС у Дніпропетровсьій області 20-22 січня  2020 року.

Рішення прийнято.

 

Голова                                                                                    Д.М. Іванов

Секретар                                                                                 О.В. Вороновська

Додаткові матеріали