Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкове законодавство під час практикуму-навчання

опубліковано 17 червня 2024 о 11:57

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Днями, податківці Криворізької південної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області провели практикум для суб’єктів господарювання з актуальних питань оподаткування.

Під час заходу було надано роз’яснення платникам щодо змін згідно Закону України від 23 лютого 2024 року   № 3603-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства» (далі – Закон № 3603), надання адміністративних послуг в ЦОП, використання  структурованої форми призначення платіжної інструкції,  легалізації найманої праці, отримання податкової знижки тощо. 

Фахівці проконсультували платників щодо використання застосунку «Моя податкова» від ДПС, діяльності комунікаційної податкової платформи (Далі – КПП) на яку можна  звернутись за роз’ясненням нагальних питань оподаткування  на електронну скриньку КПП ГУ ДПС у Дніпропетровській області dp.ikc@tax.gov.ua. 

Нагадали, що сервіс «Пульс» приймає звернення фізичних осіб та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку. Надати інформацію можна за телефоном 0800-501-007.

Наприкінці практикуму присутні отримали друковану продукцію роз’яснювального характеру.