Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар для платників податків

опубліковано 09 квітня 2024 о 12:02

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Днями проведено семінар для платників податків в якому взяла участь начальник Соборної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Булава.

Зупинились на категоріях громадян у яких виникає обов’язок у подані декларацій про майновий стан і доходи за результатами 2023 року та у яких виникає право на податкову знижку.

Обговорювалися питання легалізації трудових відносин, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу», роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».

Учасників заходу проінформували про роботу Комунікаційної податкової платформи, яка створена на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС). Так, представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС надіславши запит на електронну скриньку за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.