Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага!!! Шахраї!!!

опубліковано 23 квітня 2020 о 17:03

Західно-Донбаське управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області (далі- Західно-Донбаське управління) повідомляє, що у регіоні знову активізувалися шахраї, які вдаючи посадових осіб Західно-Донбаського управління, телефонують до керівників підприємств чи підприємців і вимагають матеріальну винагороду за невтручання в господарську діяльність.

Інформація про такі випадки надходить від платників, які знаходяться на обліку у Західно-Донбаському управлінні. Днями суб’єктам господарювання телефонували від імені начальника Першотравенської ДПІ Західно-Донбаського управління Оксани Ковальової.

Керівництво Західно-Донбаського управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області звертається до громадян та підприємців з проханням не реагувати на подібні звернення та в жодному разі не виконувати такі вимоги.

Якщо ж траплятимуться (чи були) такого роду телефонні дзвінки, не замовчуйте факти, негайно повідомляйте  співробітників поліції за  телефоном 102 або телефонуйте до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007, напрям «4».