Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обережно, шахраї

, опубліковано 29 січня 2020 о 13:34

На Дніпропетровщині знову активізувалися шахраї, які вдаючи посадових осіб територіальних органів ДПС у Дніпропетровській області телефонують до керівників підприємств чи підприємців і вимагають матеріальну винагороду за невтручання в господарську діяльність.

Зловмисники, які представляються службовими особами податкової служби телефонують з номеру 0666869765 та інш. керівникам компаній і підприємцям та наполегливо просять переказати кошти на певний рахунок, чим кидають тінь та негативно впливають на честь та ділову репутацію працівників Державної податкової служби загалом.

Службові особи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, його територіальних органів жодних вказівок збирати гроші від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть.

ГУ ДПС у Дніпропетровській області звертається до платників податків бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДПС під виглядом працівників Державної податкової служби або нібито від їх імені негайно повідомити відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102 або телефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007, напрямок «4».