Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: податковий сервіс для мешканців с. Дубовики Дубовиківської сільської ради

, опубліковано 26 червня 2024 о 16:23

За участі начальника Васильківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Бондаренко Маргарити та фахівців центру обслуговування платників Васильківської ДПІ ГУ ДПС відбувся виїзд мобільного ЦОПу до села Дубовики Дубовиківської сільської ради.

У роботі мобільного ЦОПу, у форматі онлайн, прийняв участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, який акцентував увагу присутніх громадян на адміністративних та інших послугах і сервісах, за отриманням яких мешканці можуть звернутись до мобільного ЦОПу, перевагах електронних сервісів ДПС, зокрема на зручності запису до ЦОПів ГУ ДПС за допомогою централізованої електронної черги та ін.

Під час спілкування з платниками податків проведено інформаційно-роз’яснювальну та консультаційну роботу з питань податкового законодавства.

Фахівцями Васильківської ДПІ ГУ ДПС надано 44 платникам роз’яснення з питань податкового законодавства, а саме щодо: порядку та строках сплати у 2024 році МПЗ, плати за землю, актуальності реєстраційних даних громадян в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та обов’язку подання фізичними особами заяви за формою № 5ДР.

Продовжуємо сервісне обслуговування мешканців Дніпропетровщини.