Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податкової служби Дніпропетровщини з Європейською Бізнес Асоціацією

, опубліковано 28 березня 2023 о 15:02

Cьогодні, 28.03.2023, за організацією Дніпровського офісу Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА) на базі комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) відбувся вебінар на тему «Міжнародне оподаткування», в якому прийняв участь заступник начальника податкової служби області Леонов Валерій. 

До заходу також долучились менеджер комітетів Дніпровського офісу ЄБА Кобізь Марія; експерт з міжнародного оподаткування, асоційований партнер Crowe Azerbaijan Вахітов Рустам; партнер AC Crowe Ukraine, член Громадської ради при Міністерстві фінансів України Карпов Леонід; керівники структурних підрозділів ГУ ДПС: управлінь трансфертного ціноутворення та інформаційної взаємодії; представники бізнесу – члени ЄБА.

Обговорювались питання міжнародного обміну податковою інформацією, оподаткування контрольованих іноземних компаній та нерезидентів, визначення постійного представництва.

На початку заходу до присутніх звернувся Леонов Валерій та відзначив, що законодавча обізнаність платників – це надійний фундамент роботи бізнесу у рамках правового поля та забезпечення стабільного наповнення бюджетів.

Особистий контакт з платниками податків є важливим вектором роботи податкової служби області. Співпраця податківців з бізнес-спільнотою допомагає оперативно обговорювати та вирішувати нагальні питання.

Фахівці ГУ ДПС відповіли на запитання учасників вебінару та проаналізували окремі кейси, з якими звернулись суб’єкти господарювання.