Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час семінару з платниками податків у Вільногірській ДПІ

опубліковано 26 липня 2024 о 14:21

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) інформує.

Днями за участі начальника Вільногірської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - Вільногірська ДПІ) Жушман Владислави проведено семінар для платників податків на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Начальник Вільногірської ДПІ повідомила про новації податкового законодавства, які набрали чинності протягом поточного року, про право громадян на застосування податкової знижки, у т.ч. внутрішньо переміщеним особам, легалізацію трудових відносин, про застосування РРО в умовах воєнного стану.

Також розглянуто питання оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам в умовах воєнного стану, особливостей визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб та термінів сплати податку та інші, погашення боргів до бюджету та застосунок «Моя податкова» та інші.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.