Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено зустріч з платниками податків щодо новацій податкового законодавства в Кам'янській ДПІ

, опубліковано 27 червня 2024 о 13:57

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам'янський регіон) інформує.

Днями за участі начальника Кам'янської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Кам’янська ДПІ) Неруш Олександра відбулась зустріч для платників податків на тему «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Начальник Кам'янської ДПІ Неруш Олександр в ході заходу повідомив про новації в податковому законодавстві, які набрали чинності протягом поточного року. Також звернув увагу щодо питання оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам (далі – ВПО), про право громадян на застосування податкової знижки, у т.ч. ВПО, легалізації трудових відносин, використання РРО в умовах воєнного стану та змін до положень Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами і доповненнями  (далі – Кодекс)  в частині сплати МПЗ.

Наприкінці зустрічі присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.