Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності

опубліковано 22 березня 2023 о 13:20

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Сьогодні, 22 березня 2023 року, відбулася зустріч начальника Соборного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Євгенія Бардаха з відомим блогером Віталієм Киктенко.

Під час заходу обговорювалися актуальні питання декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році.

По закінченню зустрічі гостя ознайомили з роботою Центру обслуговування платників Шевченківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Користуючись нагодою Віталій Киктенко звернувся до мешканців Дніпропетровщини з закликом задекларувати доходи, отримані у 2022 році.

Він наголосив, що сплачені податки з отриманих доходів - можливість своєчасного фінансування державних програм та забезпечення обороноздатності України.

«Декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави!» - зазначив Віталій Киктенко.