Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нарада з представниками Васильківської селищної ради

опубліковано 22 березня 2023 о 13:05

Днями в Васильківській селищній раді відбулась нарада в якій прийняла участь  начальниця Васильківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Маргарита Бондаренко.

Посадовиця висвітлила актуальні питання податкового законодавства щодо мінімального податкового зобов’язання, деклараційної кампанії 2023, застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання (фізичними особами-підприємцями), доступність інформаційної і практичної підтримки від ДПС платникам, які мають питання в застосуванні та встановленні ПРРО. Звернула увагу присутніх щодо переваг подання податкової звітності засобами електронного зв’язку та використання електронних сервісів ДПС.

Керівниця акцентувала увагу, що незважаючи на нелегкі воєнні умови, працівники ЦОП податкової служби використовують всі потенційні можливості для підтримки платників податків сьогодні. Якісне обслуговування платників, комфортні умови для продуктивної роботи бізнесу спрямовані на те, щоб сьогодні бізнес сплачував податки своєчасно і економіка нашої держави працювала.