Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час «круглого столу» з платниками податків в Петриківській ДПІ

опубліковано 21 вересня 2023 о 16:28

Відділ  комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) повідомляє.

Днями в приміщенні Петриківської державної податкової інпекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - Петриківська ДПІ), відбувся «круглий стіл» для платників податків на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану», в якій прийняв участь начальник Петриківської державної податкової інспекції Неруш Олександр.

 У ході заходу обговорено новації податкового законодавства стосовно наказу Міністерства фінансів України від 10.11.2022 № 371 «Про внесення змін до форми Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Звернув увагу, щодо продовження строку проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року, застосування РРО, трудових відносин.

Наприкінці «круглого столу» присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.