Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час «круглого столу» з платниками податків в м. П'ятихатки

опубліковано 24 серпня 2023 о 16:13

Відділ  комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) повідомляє.

Днями в приміщенні П'ятихатської державної податкової інпекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - П'ятихатська ДПІ), відбувся круглий стіл для платників податків на тему: «Новації податкового законодавства в умовах воєнного стану», в якому прийняв участь начальник П'ятихатської державної податкової інспекції Дубінчук Олександр.

          У ході заходу обговорено питання декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році, право громадян на податкову знижку; щодо продовження строку проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року; застосування РРО; трудових відносин.

Посадовець нагадав про порядок заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах та закликав звертатися до Сервісу «Пульс» Державної податкової служби України.

Наприкінці «круглого столу» присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.