Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану під час засідання «круглого столу» з суб’єктами господарювання

опубліковано 22 червня 2023 о 15:31

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) інформує.

Днями в приміщенні Царичанської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - Царичанська ДПІ) проведено засідання «круглого столу» заступника начальника Царичанської ДПІ Олени Бойко з суб’єктами господарювання щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Під час заходу присутнім розповіли про норми діючого податкового законодавства стосовно декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року; офіційне працевлаштування найманих працівників та обов’язок податкового агента; про зміни в податковому законодавстві.

Також, Олена Бойко повідомила, що для якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю у Дніпропетровській області працює Комунікаційна податкова платформа. Для звернень на базі Головного управління ДПС створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.

Наприкінці «круглого столу» присутні отримали відповіді на питання, що їх цікавили та друковану продукцію.