Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дякуємо за продуктивну співпрацю!

, опубліковано 28 березня 2024 о 14:57

# Співпраця_ ТГ 

Сьогодні спільні зусилля держави та бізнесу об’єднані і спрямовані на підтримку армії та економіки.

Збільшення надходжень, зокрема до місцевих бюджетів – важливий вектор роботи, який сьогодні у пріоритеті співпраці державних органів.

Територіальні громади – це органи місцевого самоврядування, які найбільш наближені до суспільства.

Система відносин податківців Дніпропетровської області з органами місцевого самоврядування має певні традиції. Наразі комунікації податкової служби Дніпропетровщини з територіальними громадами відбуваються на постійній основі щомісячно за участі керівництва Департаменту фінансів Дніпропетровської обласної держадміністрації (далі – ОДА).

ОДА – багаторічний партнер податкової служби Дніпропетровщини і наша результативна співпраця – приклад, вартий високої оцінки.

Ефективна взаємодія між податковою службою і територіальними громадами направлена на досягнення результатів за кожним напрямком нашої співпраці.

Наша мета – наповнення бюджетів, у тому числі і шляхом створення максимально комфортних умов для всіх платників податків. І в цьому процесі роль партнерських відносин надзвичайно важлива у контексті допомоги у реалізації сучасних задач.

І ми вже маємо певний позитивний досвід співпраці з територіальними громадами: покращення координації спільних дій і зусиль з вирішення проблемних питань та пошуку додаткових резервів стосовно наповнення місцевих бюджетів сприяють підвищенню рівня дотримання платниками податкового законодавства та забезпеченню позитивної динаміки податкових надходжень.

Завдяки високому професіоналізму та зацікавленості представників територіальних громад, готовності до обміну новими ідеями та імплементації новацій спільно працюємо і далі задля нашої Перемоги за принципами, які забезпечують відкритість та прозорість.

Дякуємо надійним партнерам за співпрацю!

Єдині – значить непереможні!