Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільниця податкової служби Дніпропетровщини привітала органи місцевого самоврядування регіону

, опубліковано 07 грудня 2022 о 11:05

Сьогодні, 07.12.2022, з нагоди Дня місцевого самоврядування за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марини відбулась ZOOM-зустріч з представниками територіальних громад регіону.

«Органи місцевої влади мають важливе значення у зміцненні української державності та розвитку народної влади. Податкова служба області завжди тісно співпрацює з територіальними громадами. Головна мета нашої комунікації – це ефективне наповнення місцевих бюджетів. Адже саме місцеві бюджети сприяють розвитку територіальних громад. І тільки сильні та заможні територіальні громади за рахунок власних ресурсів можуть забезпечувати економічний та соціальний розвиток територій, а значить і усього нашого регіону», – зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина.

Під час заходу очільниця податкової служби регіону привітала колективи органів місцевого самоврядування Дніпропетровщини зі святом та виразила слова вдячності за підтримку економічного фронту краю.