Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про право громадян на податкову знижку під час «гарячої лінії» в Кам’янській ДПІ

опубліковано 27 жовтня 2023 о 16:24

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує. 

Днями в Кам’янській ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Кам’янська ДПІ) відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Про право громадян на податкову знижку». 

Заступник начальника Кам’янського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Яна Татаруля відповідала на запитання платників. Детально надала роз’яснення щодо права на отримання податкової знижки шляхом подання декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік. Для отримання податкової знижки за 2022 рік, необхідно до 31 грудня 2023 року (включно) подати до податкових органів за місцем реєстрації декларацію про майновий стан та доходи. 

Під час сеансу громадяни отримали відповіді на питання про податкову знижку для громадян, підстави для її отримання та перелік документів, необхідних для підтвердження витрат.